youtube
SMIJE SE I SUBAŠIĆ

VIDEO: CIJELI STADION JE BJESNIO ZBOG KONTROVERZNE SITUACIJE Pogledajte kako je Vatreni majstorski 'prevario' sve, pa napravio gaf večeri!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. veljača 2017. 22:39

Sjajnu utakmicu odigrali su Manchester City i Monaco na Etihadu u osmini finala Lige prvaka, a već prvo poluvrijeme donijelo je pregršt uzbudljivih situacija i rezultat koji je najavio dramu do samoga kraja.

Monaco je nakon prvog poluvremena vodio 2:1, golovima Mbappe i Falcaoa, ali moglo je biti i drugačije da glavni sudac utakmice Antonio Mateu Lahoz u 35. minuti nije previdio jedanaesterac koji je, sugerira usporena snimka, Danijel Subašić možda ipak napravio na Agueru.

Majstorski je odmjereno hrvatski vratar uklizao Agueru, bilo je kontakta, ali sudac je procijenio da to nije bilo za najstrožu kaznu i pokazao je žuti karton za simuliranje očajnom Argentincu. Subašić je situaciju popratio znakovitim osmijehom.

Procijenite sami je li sudac oštetio City.


dive

Nažalost, obrnutu situaciju vidjeli smo u 58. minuti kad je Subašić bio glavni krivac za gol, a strijelac je bio upravo Aguero. Pogledajte veliki gaf hrvatskog vratara.


Sergio Aguero Goal

Luda utakmica na kraju je završila 5:3 pobjedom Cityja, a golove i izvještaj možete pogledati OVDJE.

Linker
19. travanj 2024 14:50