Twitter
ODMAH PRIZNAO POGREŠKU

VIDEO: IVAN RAKITIĆ STOIČKI PODNIO KRITIKU JEDNOG OD NAJBOLJIH SVIH VREMENA Hrvat jednim potezom iznervirao Messija, pogledajte što se dogodilo

Piše: Mihovil MekićObjavljeno: 25. rujan 2017. 18:37

Nije izgledalo dobro za Barcelonu kada su na početku sezone u Superkupu u dvije utakmice poraženi od najvećeg rivala Real Madrida s visokih 5:1. Ipak, dojam je kako je taj poraz bitno trgnuo nogometaše s Nou Campa obzirom kako od tada nisu izgubili utakmice.

Katalonci su slavili u svih sedam odigranih utakmica uključujući i protiv Juventusa u prvom kolu Lige prvaka (3:0). Najviše zasluge u svemu pripadaju Leu Messiju koji je ukupno utrpao 12 komada i što je najvažnije pokazuje veliku glad za pobjedom i golovima.


Messi vs Rakitic

To se najbolje moglo vidjeti u posljednjoj utakmici gdje je Barcelona gostovala kod Girone. Naime, u 29. minuti pri vodstvu od 1:0, Rakitić je poslao jednu dugu loptu prema Argentincu, ali se ovaj našao u zaleđu. To je jako iznerviralo Messija koji nimalo nije štedio hrvatskog reprezentativca i dao mu do znanja kako je morao puno ranije uputiti dodavanje. Rakitić mu je podignutim palcem pokazao kako razumije gdje je pogriješio, a Argentinac se vrlo brzo smirio.

Linker
23. travanj 2024 21:21