youtube
PRIJATELJSKI OKRŠAJ

VIDEO: NESTVARNI POTEZI NAJSKPULJEG TINEJDŽERA NA SVIJETU Ludi slalom U SAD-u: Evo što je Martial učinio Luki Modriću i društvu iz Real Madrida

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. srpanj 2017. 10:31

U prijateljskoj utakmici u Santa Clari u SAD-u, Manchester United je nakon jedanaesteraca svladao momčad Real Madrida. Prvi pogodak na utakmici dogodio se u 45. minuti kada je 'crvene vragove' u vodstvo doveo Jesse Lingard, da bi Casemiro u 69. minuti susreta poravnao na 1:1. Pobjednik je tako morao biti odlučen nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca, a pobjedu je u konačnici odnio United.

Osim pobjede valja istaknuti i vjerojatno najljepši potez na susretu kada je Fellaini na desnoj strani oduzeo jednu loptu na nešto više od 20 metara od vratiju Reala i potom idealno poslužio Martiala.

Francuz se potom sjurio prema vratima i na putu do gola na genijalan način iz igre izbacio Carvajala i Modrića i zatim kao na pladnju poslužio loptu za Lingarda koji bez većih problema šalje loptu u praznu mrežu.

Valja napomenuti kako se Martial prošle sezone nije pretejerano naigrao u dresu 'vragova' iako ga je United svojevremeno platio oko 60 milijuna eura što ga još uvijek čini najskupljim tinejdžerom na svijetu. POGLEDAJTE VIDEO!

Linker
20. travanj 2024 14:47