youtube
OVO NIJE NORMALNO

VIDEO: ŠIMUNIĆ PROTIV SULEJMANIJA 'DRUGI DIO' Peruanac 'poletio' zrakom: Pogledajte brutalan prekršaj Argentinca za koji je dobio samo žuti karton!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. listopad 2017. 13:49

Argentinska nogometna reprezentacija je nakon 17. kola južnoameričkih kvalifikacija za plasman na SP 2018. smanjila izglede za odlazak u Rusiju s obzirom da je sinoć u susretu protiv Perua (0-0) osvojila svega bod.

Argentina, dvostruki svjetski prvak predvođena jednim od najboljih svjetskih nogometaša Lionelom Messijem, i Peru imaju jednak broj bodova, 25. Veće izglede za dodatno doigravanje ima Peru koji je na petom mjestu ljestvice s boljom gol razlikom, dok je Argentina šesta. U zadnjem kolu kvalifikacija Argentina gostuje kod Ekvadora, a Peru igra kod kuće protiv Kolumbije.

Osim kiksa Gaučosa, valja istaknuti i jedan zanimljivi detalj na utakmici protiv Perua kada je Lucas Biglia napravio brutalan start nad Sergiom Penom. Iako je bila tek 13. minuta susreta ovaj težak prekršaj zvrijedio je crveni karton, ali sudac mu se ipak smilovao.

Zanimljivo, gotovo identičan nasrtaj imao je i Joe Šimunić prije četiri godine na Marakani kada je nastradao Sulejmani, ali u tom slučaju sudac nije dvojio niti sekunde i odmah je našem reprezentativcu pokazao crveni karton.

Linker
26. travanj 2024 10:45