youtube
NAKLON DO PODA MAJSTORE

VIDEO: TEŠKO RUGANJE BARCELONINE ZVIJEZDE U SRCU FRANCUSKE Pogledajte fantastičan dribling kojim je svoje protivnike poslao po burek

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. ožujak 2017. 17:40

Aktualni viceprvak Europe, Francuska je u prijateljskoj utakmici u utorak na Saint Denisu uvjerljivo poražena od Španjolske (0:2). Pružio je Didier Deschamps priliku nekolicini mladića, koji su se istaknuli u redovima Monaca, od prve minute zaigrao je Mbappe, priliku su dobili Bakayoko i Lemar, ali premijerni nastup neće pamtiti po dobrome.

Julen Lopetegui nije kalkulirao na klupi Furije, a junake dobio s klupe. Gerard Deulofeu je iznudio kazneni udarac kojeg je realizirao David Silva, a onda potvrdio pobjedu nakon jedne tipične akcije Španjolske i asistencije Jordija Albe.

Da nije video tehnologije konačni rezultat vjerojatno bi bio drugačiji budući da je nakon dodatne kontrole, opravdano, poništen pogodak Griezmanna u 48. minuti. Griezmann je već proslavio pogodak sa suigračima i vratio se na svoju polovicu kada je Felix Zwayer, uz konzultaciju sa svojim video asistentom, poništio pogodak zbog zaleđa.

Ipak, za potez večeri potrudio se veznjak Barcelone, Sergio Busquets koji je genijalnim potezom oduševio čitav stadion i gledatelje pred malim ekranima. On je fantastično okrenuo dvojicu Francuza i potom dodao do Albe koji je kasnije asistirao Deulofeu za pogodak. POGLEDAJTE VIDEO!

Linker
19. travanj 2024 13:46