Screenshot
BRAVO, MAJSTORE

VIDEO: ZATO VOLIMO NOGOMET I NIKU KRANJČARA 'Hrvatski romantičar' ponovno pokazao zašto je jedan od najboljih izvođača slobodnjaka na svijetu!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. srpanj 2017. 21:33

Niko Kranjčar ponovno je glavna tema u Glasgowu. Rangersi su u subotu odigrali prijateljskih 1:1 s Marseilleom, a potez utakmice izveo je bivši hrvatski reprezentativac, koji se nakon teške ozljede koljena i osmomjesečne stanke vratio nogometu u velikom stilu.

Francuze je u vodstvo doveo Valere Germain u 62. minuti, a desetak minuta kasnije na scenu je stupio Kranjčar i iz slobodnog udarca s oko 25 metara majstorski plasirao loptu u rašlje.


Niko Kranjčar vs Marseille

Nakon povratka u elitni rang škotskog nogometa, Rangersi su prošle sezone izborili nastup u Europi, ali su se od nje oprostili već u prvom pretkolu te su im tako uoči početka sezone ostale za odraditi samo pripremne utakmice.

Po izvješćima iz Škotske, Kranjčar je u tim utakmicama redovito među najboljima, a da mu je nogomet nedostajao i da ponovno grize, sugerira i nedavna prijateljska utakmica Rangersa i St. Johnstone, u kojoj je isključen zbog prigovora sucu.

Linker
15. travanj 2024 17:26