Screenshot
ZA ANTOLOGIJU

VIDEO: PREPOZNAJETE LI I VI ONAJ STARI FANATIZAM? Pogledajte što je Mirjana radila legendarnoj Steffi Graff prije 18 godina u Wimbledonu!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. siječanj 2017. 22:55

Kako je dobro i moćno igrala Mirjana Lučić u mladim danima svoje karijere prisjetio se u razgovoru za Sportske novosti njezin prvi trener Ivan Bezinović.

"U njenoj igri i njenom ponašanju prepoznajem fanatizam koji ju je krasio otkako je uzela reket u ruke. Nikada njoj nije bilo teško trenirati. Po kiši i snijegu, po najvećoj zimi. Stavila bi rukavice i trenirala u našem teniskom centru", kaže Bezinović u razgovoru za SN.

Cijeli razgovor s trenerom Bezinovićem možete pročitati u četvrtak u Sportskim novostima, a kako je to izgledalo prije gotovo 20 godina zorno prikazuje video meča s legendarnom Steffi Graf iz 1999. godine.


Steffi Graf vs Mirjana Lucic - 1999 Wimbledon...

Bilo je to Mirjanino prvo pojedinačno polufinale na Grand Slam turnirima, imala je 16 godina, svjetski broj 134. i set prednosti protiv legendarne Njemice, koja je tada imala 29 godina.

Na kraju je završilo 7:6, 4:6, 3:6 za 14 godina stariju tenisačicu, i jednu od najboljih svih vremena. Pogledajte sažetak tog antologijskog meča, i jučerašnji nastup protiv Karoline Pliškove.

Linker
21. travanj 2024 16:50