PRONAĐEN

13-godišnji dječak iz Sesveta sam se vratio kući nakon što je policija pokrenula potragu

 nestali.hr

NOVO 14:45 Doznajemo kako se mali Vedran vratio kući. Kada je danas došao kući, 13-godišnjak je roditeljima rekao da je bio kod prijatelja kod kojeg je i prespavao.

ZAGREB - Dječački ljetni avanturizam ili nešto puno ozbiljnije, pitanje je na koje odgovor traže sesvetski policajci kojima su zabrinuti roditelji 13-godišnjeg Vedrana Malića prijavili njegov nestanak.

Dječak je u srijedu oko 14 sati otišao iz obiteljske kuće u Selničkoj ulici u Sesvetama i otad nema informacija o njemu. Visok je 170 centimetara, jače tjelesne građe, ima kestenjastu kosu i oči, mali ravni nos i pravilno ovalno lice.

- Roditelji su u čudu. Mali je dobar i nikad nije bježao od kuće, pa se bojim da nije nešto drugo u pitanju. Svi u kvartu smo zabrinuti i raspitujemo se gdje god možemo - rekao je susjed obitelji Malić.

Zagrebačka policija poručuje da se sve informacije o nestalom Vedranu mogu javiti službenicima u svim policijskim postajama u Hrvatskoj ili na telefon 192. Informacija se može poslati i internetom, na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 04:38