STRAVIČAN ČIN

LIKVIDIRAO MAJKU TROJE DJECE Zbog ubojstva u ljubavnom gnijezdu osuđen na 13 godina

Jozić je Dariju, inače majku troje djece, ubio sa četiri udarca u glavu i to u njihovom ljubavnom gnijezdu jer se nije mogao pomiriti sa činjenicom da ga, nakon četiri mjeseca veze, Darija jednostavno više ne želi
Rijeka, 080513.Nakon saslusanja pred USKOK-ovim istraziteljima, osumnjiceni za korupcijsku aferu na Carini privedeni su na saslusanje istraznom sucu Zupanijskog suda u Rijeci Dusku Tismi. Na fotografiji: jedan od osumnjicenika.Foto: Tea Cimas / CROPIX
 Tea Cimaš / CROPIX

BJELOVAR - Zbog ubojstva ljubavnice Darije Grubješić (32), koju je lanjskog kolovoza izmlatio na smrt metalnom šipkom u hladovini stabla nadomak sela Breza, Nikola Jozić (46) nepravomoćno je na bjelovarskom sudu osuđen na 13 godina zatvora.

ČUDOVIŠTE IZ BJELOVARA Otac osmero djece pajserom ubio ljubavnicu

Jozić je Dariju, inače majku troje djece, ubio sa četiri udarca u glavu i to u njihovom ljubavnom gnijezdu jer se nije mogao pomiriti sa činjenicom da ga, nakon četiri mjeseca veze, Darija jednostavno više ne želi.

Nesretna žena preminula je na mjestu zločina uslijed višestrukih prijeloma lubanje, a tijekom postupka Nikola se branio da ju je udario u afektu jer ga je ona prethodno napala.

Obzirom na njegovu raniju osuđivanost kao i činjenicu da je već proveo iza zatvorskih rešetaka pune tri godine zbog obiteljskog nasilja, Joziću sud nije povjerovao.

U varaždinskom pritvoru ostaje čekati pravomoćnost presude jer dosuđena kazna premašuje pet godina, a u prilog mu ne ide ni činjenica da je, dok je boravio u bjelovarskom zatvoru navalio na zatvorskog čuvara metalnim utegom, a zbog čega je premješten u drugi zatvorski bedem gdje čeka suđenje i za taj ispad unutar zatvorskog kruga.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 05:37