HOROR U MARINI

PRONAŠLI LEŠ AUSTRIJSKOG NAUTIČARA Do ranog jutra zabavljao se u obližnjem restoranu

 CROPIX

MURTER - U četvrtak nešto iza 7 sati u Murteru je u tamošnjoj Marini Hramina između privezanih brodica na površini mora uočeno mrtvo tijelo muškarca srednje životne dobi.

Nakon dojave službi 112 i policiji te potom primarnih izvida na započetom očevidu koji je još u tijeku, dio nautičara iz Austrije mrtvog nautičara identificirali su kao njihovog prijatelja u dobi od 38 godina.

Neslužbeno doznajemo kako se stradali nautičar predhodno do kasnih sati zabavljao u jednom od murterskih restorana kojega je napustio nešto prije 4 sata ujutro, te se pretpostavlja da se dolaskom na vez vjerojatno okliznuo,izgubio ravnotežu i prilikom pada u more udario glavom od plovilo ili rubnik veza.

Mrtvo tijelo stradalog nautičara u nastavku očevida prevezeno je na Odjel patologije Opće bolnice Šibenik na obdukciju čiji nalazi bi trebali utvrditi razloge stradavanja,te je paralelno s tim policija u okviru svojih ovlasti poduzela daljnje operativne mjere u svrhu kriminalističkog istraživanja konteksta preminuća istog kroz razgovor s njegovim kolegama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 12:40