MISTERIOZNA TRAGEDIJA

ŠOK U KARLOVCU Djevojčica (10) umrla nakon treninga

Usprkos brojnim pokušajima liječnika Karlovačke bolnice, nijedna reanimacija nije bila uspješna
 Robert Fajt / CROPIX

KARLOVAC - Gabriela Šabanagić(10), učenica 4.B razreda karlovačke Osnovne škole Braća Seljan preminula je u srijedu u Općoj bolnici Karlovac, nakon što joj je iznenada pozlilo na košarkaškom treningu, šokantna je vijest koja je danas obišla Karlovac.

Bio je to njezin tek drugi trening u sportu koji trenira i njezina dvije godine starija sestra. Od rodbine doznajemo da je curici pozlilo na atletskoj stazi stazi dok je trčala. Trener je primjetio da joj nije dobro, i pozvao njezinog oca, a ubrzo su stigla i kola Hitne medicinske pomoći. Dijete je tada već bilo u nesvijesti. Nažalost, usprkos brojnim pokušajima liječnika Opće bolnice Karlovac, nije vraćena u život, nijedna reanimacija nije bila uspješna. Smrt je nastupila u 23 sata. Što se događalo u tijelu jadnog djeteta, koje nije bolovalo od težih bolesti, znat će se nakon obdukcije koja je naložena.

Potreseni su svi, kako obitelj i rodbina, tako i njezini vršnjaci iz kluba i škole, kao i nastavničko osoblje. Gabriela je bila omiljena u razredu, vrlo darovita i otvorena. Vodila je školsku priredbu na prijemu prvašića.

- "Otišla je iz svoje škole s osmjehom na licu, onako kao i uvijek ......,ali ovaj put ZAUVIJEK" - tako su se na internetskim stranicama škole oprostili od malenog anđela.

Njezine kolege u razredu je danas osim razrednice dočekao i ravnatelj škole, kako bi im pokušali ublažiti tugu. Gabrielin posljednji ispraćaj bit će u petak u 17.30 sati na karlovačkom Vojnom groblju, a misla zadušnica u crkvi Presvetog Srca Isusovog.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. svibanj 2024 15:37