UPOZORENJE NA FACEU

'NE VJERUJTE LAŽIMA I GLUPOSTIMA! NETKO ŠIRI DEZINFORMACIJE' Poruka sa Facebook stranice Nore

 Facebook

ZAGREB - Na društvenim mrežama netko ostavlja lažne informacije o stanju malene Nore Šitum, upozorili su administratori na Faceboook stranici Vratimo osmijeh Nori na lice NORA FORA Strasni LAV.

'Dragi naši, jedna osoba širi po društvenim mrežama dezinformacije o zdravstvenom stanju Nore Šitum. Ovim putem željeli bismo dati do znanja svima kako su te informacije apsolutno netočne i kako smo zgroženi načinom i ponašanjem dotične osobe. Molimo Vas da ne vjerujete lažima i glupostima koje se povlače po internetu.

Obećavamo Vam da ćete sve nove informacije doznati na našoj stranici u pravo vrijeme... Sada je bitno da skupimo sve pozitivne misli i molitve i pošaljemo ih preko oceana malenom lavu Nori', stoji u statusu na stranici Vratimo osmijeh Nori na lice NORA FORA Strašni LAV, no ne navodi se o kojim se točno informacijama radi.

U međuvremenu, njena je obitelj nakon što je jučer objavljeno da je Nora u teškom stanju i da je terapija privremeno prekinuta jer su joj gljivce ušle u krvotok i stigle do mozga , objavila status u kojem se zahvaljuje svima koji su molili i slali pozitvne misli i lijepe želje. Uz to su priložili fotografiju Nore u bolnici.

'NORA FORA strašan lav zahvaljuje vam na molitvama , lijepim željama ... i poručuje da je ona ipak strašni lav!!!!', napisali su.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 03:41