NADZOR U KARLOVCU NAKON PRIJAVE RODITELJA

Istraga u vrtiću zbog zatvaranja na tavan

 Foto: Arhiva

Agencija za odgoj i obrazovanje provodi pedagoški nadzor u karlovačkom vrtiću Park u vezi s prijavom jednog roditelja da je odgojiteljica 19. lipnja njegova četverogodišnjeg sina s još jednim dječakom zatvorila na tavan zbog nediscipline, rekla je Marina Gojak, ravnateljica Dječjeg vrtića Karlovac .

Agencija donosi nalaz

Tijana Vidović, viša savjetnica za predškolski odgoj Agencije, izjavila je nakon dvosatnog sastanka s odgojiteljima vrtića Park i ravnateljicom Gojak da je došla u Karlovac provesti nadzor jer “želi uvid u sve”.

- Za sada mogu reći samo to da sam došla vidjeti što se događalo i kako, a onda će Agencija za odgoj i obrazovanje donijeti nalaz.

Obavljeni razgovori

O sadržaju prijave i razlogu nadzora ne mogu govoriti jer se radi o djeci i zaštiti podataka o djeci - rekla je T. Vidović. Razgovori su se vodili u vrtiću Gaza, središnjem objektu ustanove Dječji vrtić Karlovac, a potom se savjetnica Vidović sastala i s roditeljima dvojice dječaka te pogledala vrtić Park i prostor na tavanu, kamo je navodno odgojiteljica po kazni smjestila dječake.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 21:57