REKLI RODITELJIMA DA IDU NA BAZEN PA NESTALI

Nakon tri dana potrage nestali osječki tinejdžeri javili se roditeljima iz Zagreba: Želimo se vratiti!

 nestali.hr

OSIJEK - David Lukić (16) i Ivana Lacić (18) iz Osijeka koji su nestali u ponedjeljak, javili su se svojim roditeljima u četvrtak prijepodne iz Zagreba kazavši da bi se htjeli vratiti kući.

Roditelji su se istoga trena zaputili u Zagreb, gdje su ih djeca čekala na dogovorenom mjestu, čime je okončana potraga za ovo dvoje tinejdžera, koji su roditeljima u ponedjeljak kazali kako će dan provesti na Gradskim bazenima.

No, očito su od ranije imali drugačije planove, pa su umjesto na bazenima završili u Zagrebu, gdje su stigli vlakom,a pretpostavlja se da su do novaca došli tako što je David navodno prodao svoj laptop i Play station.

Roditelji tri dana nisu znali gdje su im djeca, jer su u međuvremenu isključili mobitele, a navodno su u srijedu viđeni u Zagrebu, što je bio prvi trag.

Pravi zavjet šutnje vladao je i među njihovim prijateljima, koji ili nisu znali ili nisu htjeli reći Davidovim i Ivaninom roditeljima, gdje se oni nalaze.

U četvrtak ujutro sami su se odlučili javiti i vratiti kući. Roditeljima je u ovom trenutku najvažnije da su djecu pronašli žive i zdrave, a kako doznajemo s njima su se našli na zagrebačkoj tržnici Dolac, gdje su jednu gospođu zamolili da im posudi mobitel kako bi se mogli javiti roditeljima u Osijek.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 17:08