BORBA ZA ŽIVOT

STANJE JOJ SE POGORŠALO Malenoj Nori sinoć je pozlilo, završila je na intenzivnoj

 Facebook

'Nori je jučer pozlilo, teško je disala i dobila je visoku temperaturu pa je s hematologije prebačena na intenzivnu', kazao je za RTL djed male Nore, Stevan Atanasovski, koji se sinoć čuo s obitelji u SAD-u.

Norin djed je kazao kako nije stigao s kćeri pričati o tome jer je bila potresena zbog svega što se dogodilo.

Ovaj je tjedan na Facebook stranici Vratimo osmijeh Nori na lice NORA FORA Strasni LAV objavljeno kako se stanje male Nore Šitum pogoršalo te kako nije moguće nastaviti liječenje.

'Osnovna terapija s T stanicama je odlično. Stanice su se umnožile, dobro odreagirale na umrtvljeni virus HIV-a i spremne su za vraćanje natrag u njezino tijelo. Što se toga tiče, taj glavni dio terapije mogao bi početi u travnju', kazao je Norin djed.

'Ali problem su te gljivice, inače uobičajena pojava kod svih pacijenata nakon kemoterapije. Norine su iz sinusa prešle u krvotok putem kojeg su došle do mozga. Za dva do tri dana bi se trebalo znati o kojoj se vrsti gljivica radi kako bi ih mogli ciljano napadati lijekovima. Situacija je opasna', pojasnio je djed, a Norina majka je zamolila sve da se mole i pošalju pozitivne misli.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 06:57