PAKAO ZBOG PREDSJEDNIKA

'OBAMA ME SLIJEDI NA TWITTERU' Ženu strpali na psihijatriju nakon (istinite) tvrdnje da ju predsjednik prati na društvenoj mreži

 screenshot

Jedna žena s Long Islanda prisilno je zadržana u psihijatrijskoj bolnici nakon što je tvrdila, između ostalog, da je predsjednik Barack Obama prati na Twitteru. Ono što je najbizarnije u cijeloj priči je da je Kam Brock zapravo govorila istinu, Obama je zaista bio jedan od njezinih 'sljedbenika' na popularnoj mreži.

Cijela priča je počela još prošle godine kada je Kam otišla u policijsku postaju pokupiti svoj BMW koji je nepropisno parkirala. Očito je u postaji došlo do nekog incidenta, jer njezina sljedeća destinacija je bila - psihijatrija. Brock je priznala da je bila frustrirana i pomalo drska, ali to nije razlog da je se odvede u bolnicu.

Međutim, tek tada su krenuli pravi problemi za ovu ekscentričnu Jamajčanku. U bolnici se Kam povjerila doktorima da je Obama prati na Twitteru, što je ovima bio povod da je u ustanovi zatoče punih osam dana.

- Doktor mi je odmah dao injekciju i ja sam zaspala iste sekunde. Kada sam se probudila shvatila sam da mi liječničko osoblje skida odjeću i stavlja odijelo za pacijente - rekla je Brock detaljno objasnivši što se dogodilo kada je spomenula Obamu.

- Htjela sam im pokazati kakva sam osoba. Ja sam dobra i pozitivna. A predsjednik prati samo pozitivne ljude...

No, njezino objašnjenje doktor je dočekao s podsmijehom. Poručio je jadnoj Brock da će ju otpustiti iz bolnice tek kada prizna da je 'Obama ne prati na Twitteru'. Iako je u samo dvije minute mogao provjeriti tu tvrdnju i shvatiti da žena ne govori bedastoće...

U svakom slučaju, Brock je tužila bolnicu i traži povrat 13,637.10 dolara koje joj je ustanova naplatila za njezin boravak.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. svibanj 2024 22:40