STRAVIČAN SLUČAJ

UDOMITELJI IZ PAKLA Socijalna radnica i njezin partner vezali dijete lisicama za trijem i oko vrata mu objesili mrtvo pile

Socijalna radnica sudjelovala je u zlostavljanju posvojene djece

Policajci u okrugu Union u Sjevernoj Karolini bili su šokirani kada su u petak primjetili dijete kako se trese vezano lisicama za trijem jedne kuće. Policajac je prišao kući kada je ispred njega izašao Dorian Lee Harper (57), koji je udomio 11-godišnjeg dječaka zajedno sa socijalnom radnicom Wandom Sue Larson (57), s kojom ima još četvero posvojene djece, u dobi 14, 13, 11, 9 i 8 godina.

Dorian Lee Harper

Dok je policajac tražio od njega osobne isprave i objašnjenje zašto je dijete privezano, druga su djeca otvorila vrata i pustila nekoliko velikih pasa koji su napali policajca. Dok je policajac savladao pse, Harper je odvezao dijete i ostavio ispred kuće mrtvo pile koje je bilo vezano djetetu oko vrata.

Nakon toga pristigli su i drugi policajci i započela je pretraga kuće te je otvorena istraga. Djeca su smještena u skrb izvan okruga.

Wanda Sue Larson i Dorian Lee Harper su u pritvoru i optuženi su za zlostavljanje djece i nanošenje teških ozlijeda, protupravno zatvaranje, te okrutnost prema životinjama zbog stanja u kojim su se nalazili neki od njihovih kućnih ljubimaca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. svibanj 2024 06:55