KAKAV POTEZ!

VIDEO: PUTNIK PIJANOG MLADIĆA KOJI JE DIVLJAO VLAKOM ONESVIJESTIO JEDNIM POTEZOM 'Kad je počeo prijetiti i gurati ljude, prekipjelo mi je'

 Screenshot

Video koji se pojavio na YouTubeu ovog vikenda prikazuje scenu iz metroa u Los Angelesu gdje je iznervirani putnik pod nadimkom 'Viking' svladao pijanog mladića koji je gol do pasa divljao vlakom i napadao putnike.

Jedan mladić branio se biciklom dok je goli mladić divljao, psovao i prijetio ljudima.

Tada je odjurio na drugi kraj vagona, no na komentar kako je čudak, ponovno se vratio i počeo prijetiti drugom mladiću.

- Policija će čekati na idućoj stanici - čuje se na snimci kako jedan od putnika komentira.

No Adrian Kaczmarek nije mogao čekati policiju. Prekipjelo mu je i u jednom trenutku s leđa ga je uhvatio za vrat i jako stisnuo rukom. Držao ga je sve dok divlji 25-godišnjak nije izgubio svijest i pao na pod.

Ostali putnici bili su oduševljeni kako ga je svladao. Pijani mladić ubrzo se osvijestio, no Viking ga je dočekao spreman. Stao je nogom na njegova prsa i nije mu dao da ustane.

Kasnije je potvrđeno da je pijani mladić uhićen.

- Bilo me strah za sigurnost ljudi u vlaku, kao i za vlastitu sigurnost. Nisam bio siguran ima li kod sebe nož ili pištolj. No kada je situacija došla do usijanja, kad je počeo fizički prijetiti i gurati ljude, shvatio sam da je najbolji način da ga onesvijestim - kazao je Kaczmarek za NBC Los Angeles

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 05:08