PEDOFILSKI SKANDAL

VIDEO, UHVAĆEN NA DJELU Savile napastvovao djevojku (19) u emisiji 'Top Of The Pops'!

Savile je mladoj 19-godišnjakinji kraj njega gurnuo ruku pod suknju i pokušao ju uhvatiti za stražnjicu

Nakon stotina optužbi za seksualno zlostavljanje koje tvrde da je poznata zvijezda televizijske kuće BBC Jimmy Savile napastvovao stotine maloljetnika , osramoćeni DJ je uhvaćen uživo kako na televiziji pipa užasnutu tinejdžerku.

Sylvia Edwards, tada 19-godišnjakinja, sjedi kraj plavokosog TV-voditelja u emisiji "Top of the pops" dok ovaj, okružen grupom tinejdžerki, gledateljima na malim ekranima najavljuje iduću pjesmu. No tada prestravljena Sylvia iznenada skače sa stolice i pokušava se udaljiti od Savilea, koji mirno, uz zloban smješak, nastavlja govoriti u kameru kao da se ništa nije dogodilo.

Naime, Savile joj je gurnuo ruku pod suknju i pokušao ju uhvatiti za stražnjicu.

Engleska crkva traži da se pedofilu Savileu oduzme viteško odličje: 'Optužbe su duboko šokantne'

Mlada plavuša, buduća frizerka, kazala je za The Sun da je uznemirena otrčala do zaposlenika BBC-a i kazala mu za perveznjakov potez, no ovaj joj je grubo odgovorio da se "gubi" jer se Savile sigurno samo "zezao".

Sylvia, danas 55-godišnjakinja, prisjeća se kako je slučaj seksualnog napada ignoriran, iako je bilo očito da ju je Savile pokušao zgrabiti za stražnjicu.

Također, rekla je da su je zbog optužbe smatrali glupom, te da je bila sramežljiva i nije imala hrabrosti inzistirati na svojim optužbama.

Napad se dogodio 25. studenog 1976. godine u BBC-jevom TV centru u zapadnom Londonu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 21:29