HRVATSKI VOJNIK

FOTO U MORH-u otvorena trgovina: Prodaju se hrvatske vojne odore

U samom središtu Zagreba jučer je otvorena nova šoping-meka - trgovina odjevnih predmeta i modnih dodataka
 Bruno Konjević/CROPIX

U samom središtu Zagreba jučer je otvorena nova šoping-meka - trgovina odjevnih predmeta i modnih dodataka.

Iako je riječ o ekskluzivnim proizvodima i prvoj takvoj trgovini u Hrvatskoj, otvorenje je prošlo bez standardnih hrvatskih celebrityja Aleksandre Grdić, Modnog Mačka ili Nevena Ciganovića. Samo pomoćnik ministra obrane Viktor Koprivnjak, direktor tvrtke Pleter Denis Skubica i nekoliko hrvatskih proizvođača prisustvovalo je otvorenju prve trgovine vojne opreme “Hrvatski vojnik”. Zagriženi ljubitelji military izgleda od sada mogu kupiti hrvatske vojne maskirne hlače, kape, majice i košulje.

Ženski šeširi

Od obuće tu su modeli ženskih časničkih cipela, vojnih čizama koje pripadnici Hrvatske vojske svakodnevno koriste. Kupcima su na raspolaganju pustinjska maskirna odora, svečana časnička odora, generalske i ostale časničke kape te ženski šeširi. Generalska kapa je najskuplja i košta nešto više 700 kuna, a ona za niže časnike je nešto jeftinija. No, časničke odore rezervirane su za djelatne vojne osobe koje u slučaju oštećenja službene odore mogu u toj trgovini kupiti novu. Cijena svečane časničke odore, jakne i hlača je 1029,99 kuna, dok pustinjska maskirna jakna stoji 919,90 kuna. Ako su vam potrebne lakirane časničke cipele, za njih ćete morati izdvojiti 529,90 kuna, a za pustinjske čizme 719,90 kuna, dok maskirna kapa stoji 99,90 kuna. Za nešto više od 2000 kuna možete kupiti i pilotsku kožnu jaknu.

Plastični plavi pištolji

Kupiti se mogu i razni modni detalji kao što su originalne lisice koje koristi vojna policija po cijeni 124,90 kuna. Tu su i futrole za pištolje, satovi, noževi. Od borbenih sredstava, tu je pištolj. Ali plastični, u plavoj boji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. svibanj 2024 06:28