BITKA EPOHA

Pogledajte kako su 2Cellos spojili Beethovena i Led Zeppelin usred američke turneje

Veliki hit Led Zeppelina 'Whole Lotta Love' i petu simfoniju Ludwiga van Beethovena, sjedinili su u borbu različitih povijesnih vremena

Objavljena je nova pjesma i novi spot 2CELLOS, a Luka Šulić i Stjepan Hauser, ovoga su puta odlučili spojiti naizgled nespojivo. Veliki hit Led Zeppelina “Whole Lotta Love” i petu simfoniju Ludwiga van Beethovena, sjedinili su u borbu različitih povijesnih vremena.

"Spot je sniman u Rovinju, u kazalištu Gandusio, i jedva čekamo da pjesmu počnemo svirati uživo našoj vjernoj publici. Počet ćemo već na ovoj američkoj turneji na kojoj se trenutačno nalazimo", poručuju Luka i Stjepan koji su se sjajno zabavili na snimanju spota.

Kao i većinu njihovih uspješnih spotova, za snimanje su ponovno angažirali MedVid produkciju, a režiju potpisuje Kristijan Burlović.

Luka i Stjepan ove godine slave peti rođendan i u sklopu svjetske turneje promoviraju aktualni album “Celloverse”. U svibnju kreću na europski dio turneje.

...

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr.
Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 12:41