ODLAZAK KAPETANA?

Trabzon želi Maloču, Hajduk traži 2.000.000 eura

Pretposljednjeg dana 2012. godine stidljivo se pojavila vijest da Hajdukovog kapetana Marija Maloču prati turski Trabzonspor. Sedma momčad tamošnjega prvenstva primijetila je Maloču tijekom jesenske polusezone, skauti Trabzonspora su gledali utakmice Hajduka i navodno su zadovoljni s onim što je 23-godišnji Zagrepčanin pokazao.

Veza za Tursku je menadžer Tomislav Nakić koji je već odradio nekoliko uspješnih poslova na tamošnjem tržištu, sad valja pričekati hoće li Trabzonspor poslati službenu ponudu, što bi se navodno moglo dogoditi kroz tjedan dana.

Podsjetimo, Maloča je nedavno odigrao 150. utakmicu u dresu Hajduka, od ljeta je kapetan Bijelih i ove je godine nekoliko puta istaknuo kandidaturu za Hajdučko srce. Igrao je utakmicu u trenucima dok mu je otac bio u bolnici nakon pretrpljenog srčanog udara, a posljednjih nekoliko utakmica sezone odigrao je pod blokadom zbog ozljede palca.

Lani u siječnju bio je u kontaktima s Werderom iz Bremena, ali ozljeda koljena spriječila je eventualni transfer iz HNL u Bundesligu, koji je ovih dana uspio zagrebašu Mateu Pavloviću. S Hajdukom ga ugovor veže do ljeta 2014. godine, a nagađa se da ga Splićani ne bi pustili ispod 2 milijuna eura odštete.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 17:23