ELEKTRIFICIRANO PARTNERSTVO

Igrači Bayerna vozit će električne Audi modele, za te potrebe im ugradili i punjače pred stadionom!

Ugovor Audija i Bayerna produžen je do 2029. godine, a njemački proizvođač automobila ističe kako će više od polovice igrača i funkcionera dobiti električne modele.
Audi Bayern
 Audi

Audi i nogometni klub Bayern München već su neko vrijeme partneri, a taj ugovor su početkom godine produžili sve do 2029. godine. Naravno, ovo je vrijeme promjena i novih trendova, a u Audiju su odlučili da je najbolje da upravo nogometaši popularnog kluba krenu redovito voziti njihove električne modele kako bi pokazali primjer drugima. Naravno, očekuje se da će se igračima podijeliti model e-tron, potpuno električni SUV atraktivnog dizajna. Kako bi mogli bez problema posjećivati treninge, u garaži kompleksa gdje se održavaju treninzi bit će ugrađeni punjači snage 150 kW. To znači da će igrače nakon treninga dočekati pune baterija na limenim ljubimcima. Uz to, planira se ugradnja punjača i na kultnoj Allianz Areni kako bi i posjetitelji utakmica imali benefite ako dolaze električnim modelom. Iz Audija ističu kako će više od polovice igrača i funkcionera dobiti električne modele.

Inače bit će zanimljivo vidjeti i hoće li igrači uistinu stalno voziti spomenute modele, budući da su upravo igrači Bayerna punili naslove novina nakon što su "uhvaćeni" u drugim modelima što nije u skladu s ugovorom. Tada su se pravdali na različite načine, a ovaj put će sigurno netko od njih, ako napravi takvo što, kao "krivca" za korištenje primjerice privatnog Ferrarija umjesto Audija okriviti praznu bateriju na e-tronu...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 16:27