ELEKTRIČNA OFENZIVA

Prodaju se kao na traci: u Norveškoj isporučen 1000-ti Porsche Taycan!

Kupcu u Norveškoj ludi su za Taycanom, a Porsche je u odnosu na prošlu godinu udvostručio prodajne brojke
1000-ti Taycan
 Porsche

Znamo da su u Norveškoj električni automobili iznimno popularni, pa je tako primjerice u rujnu preko 60 posto prodanih modela bilo - električno. Uz to, hibridi su zauzeli također veliki postotak, a "klasični" benzinci i dizelaši imali su udio od skromnih 6,1 posto prema Word Economic Forumu. A u cijeloj priči očekivano najviše mogu biti zadovoljni svi oni koji su kupcima ponudili električne modele koji zadovoljavaju njihove potrebe. Među njime je i Porsche koji ruši rekorde sa novim Taycanom, prvim potpuno električnim modelom marke koji oduševljava tehnologijom, dizajnom i voznim karakteristikama. Tako je u Norveškoj prodano čak 1000 primjeraka, a upravo je ponosni 1000-ti novopečeni vlasnik preuzeo ključeve svog primjerka u Porsche salonu u Oslu.

image
1000-ti Taycan
Porsche

Porsche je pritom upravo zahvaljujući odličnoj prodaji Taycana udvostručio svoju prodaju u Norveškoj, a čini se kako će brojke samo rasti.

image
1000-ti Taycan
Porsche

"Moj fokus nije na brzoj vožnji po stazi, više volim putovanja i krstarenja cestom. Uživanje u svakodnevnoj vožnji iznimno mi je bitno, a ovo je moj peti Porsche model od kojeg očekujem iste karakteristike kao i kod modela sa klasičnim pogonom", izjavio je Røed prilikom preuzimanja automobila.

image
1000-ti Taycan
Porsche

Ovdje vidimo odličan primjer kako se uz dobar proizvod radi zaokret u navikama i pogledu na proizvod od strane kupca, budući da je ovdje riječ o auto entuzijastu koji je dosad vozio modele sa benzinskim motorima, a sada će, vrlo vjerojatno, kada otkrije sve pogodnosti električnog Taycana poželjeti i njega u budućnosti zamijeniti sa električnim modelom.

image
1000-ti Taycan
Porsche
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 06:23