DOBRE PRIČE

Novi broj Dobre hrane danas na kioscima: Macarons, recepti chefova i druge slasne priče

 Marko Miscevic/Cropix/Cropix
Donosimo vam kratki pregled tema koje vas očekuju u novom broju Dobre hrane koja je u prodaji ove nedjelje 3.prosinca

U nedjelju, 3.prosinca, na kioscima će se naći novi broj najsočnijeg magazina u zemlji. Rekapitulirajući samo tjedan iza nas i više je no dovoljan za napisati knjigu. Pred vama će se naći deseci stranica slasnih priča i kaloričnih fotografija.

Godinama smo čekali na slavne Petrine macaronse i sad ih ponovno imamo priliku kupiti te možete saznate sve o tome. Kombucha, što je to uopće? Kupili ste kilogram jetrica i što s njima? Naša Slavica pripremila je divna jela od svih vrsta jetrica koja vam u ovom trenu mogu pasti na pamet. Gregada. Većina nas je zna složiti više ili manje uspješno ali naš suradnik Zoran Šimunić Šime detaljno je raspisao kako napraviti izvrsnu.

image
Dobra hrana/

Otkrit ćemo vam još da je naš stručni suradnik i vinski ekspert Saša Špiranec napravio je doista spektakularni vodič pošipa gdje je analizirao čak njih 60. Slovima šezdeset. Jedva čekamo predstaviti vam što smo sve napravili, a posljednje tekstove pisali smo za vrijeme potresa i u posljednji čas snimali kako bi ovaj broj bio što bogatiji. Vidimo se u nedjelju i javite nam dojmove!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 04:04