TV-VODIČ

OPET SE SVE POKLAPA, TRAŽIT ĆE SE EKRAN VIŠE: Evo gdje gledati rukometaše i vaterpoliste, kada kreću emisije i kako prelomiti oko velike dvojbe

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. siječanj 2020. 11:51

Ni zadnjeg dana velikih sportskih nadmetanja koja okupiraju pažnju hrvatske javnosti nećemo moći, kako se ono kaže, na miru pogledati obje utakmice. Bilo bi idealno, baš idealno da su se uz rukometaše i vaterpolisti plasirali u veliko finale njihovog Europskog prvenstva. Jer, tada bi nakon rukometa u 16.30 mogli samo "prebaciti" na vaterpolsku završnicu koja u Budimpešti počinje u 19 sati. A ovako, opet preklapanje.

Za rukomet i finale kontra Španjolske zadužena je RTL Televizija. Studijska emisija počinje čak sat vremena prije utakmice, dakle od 15.30 sati. Uigrani trojac kojeg čine voditelj Marko Vargek te stručni sukomentatori Petar Metličić i Drago Vuković uvest će gledateljstvo u obračun za europsko zlato i nastup na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Utakmica dakle, počinje u 16.30, a vaterpolski ogled za treće mjesto već sat vremena kasnije. S Crnom Gorom naše će Barakude, uz izravan prijenos na Drugom programu HTV-a (HRT - HTV 2) pokušati doći do još jedne medalje s velikih natjecanja. Neće biti studijske emisije prije vaterpola, ali hoće između našeg i onog finalnog dvoboja koji se igra između Mađarske i Španjolske od 19 sati, kao i nakon finalne utakmice.

Ne preostaje ništa drugo nego provesti popodne uz televizore i odlučiti što i kako pogledati... Cijeli rukomet uz kraj vaterpola, ili završnicu rukometa propustiti kako bi se pogledalo cijelo vaterpolo.

Linker
25. travanj 2024 09:55