REUTERS/Carl Recine / REUTERS
JEDNOSTAVNO LEGENDA

EMOTIVNA PORUKA KAPETANA VATRENIH NAVIJAČIMA 'Oprostite nam za svu onu tugu i suze!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. lipanj 2016. 16:30

Iako je većina navijača uoči turnira u Francuskoj govorila kako je kapetan Darijo Srna odavno odigrao svoj najbolji nogomet za reprezentaciju i da će izbornik Ante Čačić na desnoj strani imati igrača manje, legenda Vatrenih svojim je igrama dokazala upravo suprotno.

Iako ga je tijekom grupne faze zadesila obiteljska tragedija u kojoj je ostao bez oca, Srna je iz cijele priče izašao još jači, a da je tome tako u prilog ide i činjenica da je od strane Uefe ušao u najbolju momčad prvog kruga. Ispadanje u osmini finala od Portugala Dariju je iznimno teško palo jer ovo je trebao biti vrhunac njegove karijere, kao kapetan ostavariti nešto veliko s Vatrenima.

Nažalost, iako je igra bila sjajna, rezultat je u konačnici ipak izostao. Reprezentacija se prije nekoliko dana vratila u Hravatsku gdje su je ovacijama dočekali razdragani navijači u zagrebačkoj zračnoj luci Pleso, a Srna im se putem svog Instagram profila zahvalio na pruženoj podršci u emotivnoj poruci.

- Dragi hrvatski navijači, neopisivo Vam hvala na svoj ovoj silnoj ljubavi bez koje ne bi imao snage proći kroz najteže razdoblje svog života. Nikada vam to neću zaboraviti. Hvala svakom pojedinačno na svakoj poruci podrške, svakom poviku, svakom pljesku, svakom uzdahu... Kad bi se barem mjerili navijači, bili bi prvaci svijeta! Nitko nikoga ne voli kao što vi volite nas i kao što mi volimo vas! I oprostite nam za svu onu tugu i suze na kraju, vjerujte, željeli smo to jednako kao i vi! Hrvatska - zauvijek!

Također valja napomenuti kako Srna posljednjom porukom još uvijek nije otkrio hoće li i dalje nositi kapetansku vrpcu Vatrenih.

Što nakon EURA?

Kako će hrvatska nogometna reprezentacija izgledati u skoroj budućnosti?

Pa nije Modrić prestar, bit će još prilika

Bit ćemo još jači

Ovo je kraj jedne velike generacije

Linker
24. travanj 2024 03:34