Raheem Sterling
 Alex Livesey/Getty Images
E, SAD JE ONDA U REDU

ENGLESKA ZVIJEZDA KONAČNO OTKRILA TAJNU 'Srebrna WC školjka nije moja nego mamina'

Piše: Petar ZobecObjavljeno: 02. srpanj 2016. 12:41

Englezi su poraz reprezentacije od Islanda na ovogodišnjem Euru okarakterizirali kao najveću sramotu u svojoj nogometnoj povijesti.


Jedan od onih koji je najviše razočarao je 21-godišnji igrač Manchester Cityja Raheem Sterling. Krilni igrač je već neko vrijeme na piku engleske javnosti, još otkad je dres Liverpoola zamijenio onim Cityja uz rekordnu odštetu od 53 milijuna eura. Na Otoku su tijekom Eura pisane peticije da se Sterlinga ne stavlja u prvu momčad, ali Hodgson je ipak dao priliku mladom igraču.


No, bijes navijača Sterling je još pojačao nakon ispadanja s EP-a. Naime, nakon odlaska iz Francuske pohvalio se snimkama odmora u Dubaiju, a javnost je posebno naljutio videom u kojem prijatelje šeta kroz svoju luksuznu rezidenciju. Sterling se tako hvali kućom s umivaonikom optočenim kristalima, srebrnom WC školjkom i kinodvoranom, dok su ispred kuće parkirani crveni Ferrari i Range Rover. Nakon što je shvatio kakvu je glupost napravio, Sterling se izjadao da je frustriran zato što je njegov video krivo shvaćen jer kuća kojom se hvali nije njegova, nego ju je kupio kao dar svojoj majci.

Linker
20. travanj 2024 02:41