REUTERS
TUGA ZA TRICOLORE

FRUSTRIRANI, RAZOČARANI, PRAZNI Francuzi u suzama: 'To već polako postaje frustrirajuće!'

Piše: Mateo SučićObjavljeno: 11. srpanj 2016. 02:47

Antoine Griezmann izgubio je i drugo veliko finale i još jednom gledao Cristiana Ronalda kako podiže pehar namijenjen pobjedniku. Nakon Lige prvaka Portugalac je osvojio i Europskog prvenstvo.

- To postaje već polako frustrirajuće, ali vratit ću se još jači i vjerujem da mi ovo može pomoći da se poboljšam - rekao je Griezmann koji je puno pohvala imao na račun Ruija Patricija.

- Imali smo svoje prilike, ali vratar Portugala je imao sjajne obrane. Ovo nije bila naša noć, nedostajalo je i malo sreće, ali ponosan sam na suigrače iako na kraju nismo pobijedili. Sada će pred nama biti kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo koje moramo dobro odraditi i potvrditi dobre rezultate ostvarene na Euru - dodao je prvi strijelac Eura.

Razloga za zadovoljstvo nije imao ni Moussa Sissoko. Iako ponajbolji francuski igrač finala, na kraju je sa suigračima morao gledati slavlje Portugala.

- Bila je ovo velika utakmica, imali smo dosta prilika, ali nedostajalo je i malo sreće. Moramo čestitati Portugalu pa pronaći način za prebroditi ovo razočaranje - poručio je Sissoko.

Kakav vam je bio EURO u Francuskoj?

Odličan, 'format 24' se pokazao punom pogotkom

Može proći, ali sjećamo se i boljih izdanja

Stvar je spasila Hrvatska, inače prst dolje

Najdosadnije ikad

Linker
20. travanj 2024 15:46