Damir Krajac / Hanza media / CROPIX
NASMIJAO SVE U STUDIJU

JOŠKO JELIČIĆ BRILJIRA 'Oni bi umrtvili i mog tatu koji je u domu za starije već 5 godina'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. srpanj 2016. 01:25

Portugal je po prvi puta na ovom Euru uspio dobiti utakmicu unutar 90 minuta što se u konačnici pokazalo dovoljnim za plasman u finale. Stradala je momčad Walesa (2:0) kojoj je u sredini terena zbog žutih kartona nedostajao ključni veznjak Aaron Ramsey. Gareth Bale trudio se tijekom čitave utakmice i u nekoliko navrata opasno zaprijetio vratima Ruija Patricija, ali nije uspio učiniti ništa značajnije kako bi svoju momčad spasio poraza.

S druge strane njegov suigrač iz Real Madrida upisao je pogodak i asistenciju. Dugo su navijači Portugala čekali svojeg najboljeg igrača da proradi i dočekali su ga u pravi trenutak. Iako, napadaču Reala trebalo je 45 minuta kako bi došao na radnu temperaturu. To je uočio i Joško Jeličić koji je u poluvremenu u emisiji HRT-a igru Portugala opisao riječima - 'oni bi umrtvili mog tatu koji je u domu za starije osobe već pet godina', dok je za Ronalda kazao kako 'uopće nije niti došao na utakmicu'.

Njegova reakcija nasmijala je sve u studiju, ali pravi smijeh uslijedio je nakon susreta kada su Jeličića upitali tko je po njemu igrač utakmice. Njegov odgovor je naravno bio Ronaldo. Nenad Bjelica potom ga je logično priupitao kako je moguće da Ronaldo bude igrač utakmice na koju nije došao što je izazvalo opće oduševljenje i smijeh u studiju.

Linker
19. travanj 2024 22:21