Reuters
BIT ĆE BORBA ZA FURIJU

NAJVEĆI ŠPANJOLSKI TRAGIČAR 'Sada nas čekaju još teži protivnici i ples s favoritima'

Piše: HinaObjavljeno: 22. lipanj 2016. 10:36

Branič španjolske nogometne reprezentacije Sergio Ramos (30), koji je u utorak promašio jedanaesterac protiv Hrvatske, rekao je kako hrvatski nogometaši nisu imali puno prilika te da je utakmica u kojoj je Španjolska poražena s 1-2 bila čudna.

"Bila je to čudna utakmica. Dominirali smo na početku, bili naprijed, oni nisu imali puno prilika, uhvatili su nas iz jedne kontre a ja sam uz to još promašio penal, te smo na kraju završili poraženi", izjavio je Ramos koji nije iskoristio jedanaesterac u 72. minuti pri rezultatu 1-1.

"Za razliku od konačnog rezultata momčad je bila dobra, igrali smo dobro te smo mogli izvući povoljniji rezultat. No iz ovakvih utakmica treba nešto naučiti kako nam se slično ne bi ponovilo u osmini finala", rekao je.

"Treba sada okrenuti stranicu, moramo gledati prema naprijed, čekaju nas teži protivnici, favoriti za osvajanje Europskog prvenstva te je bitno da opet nastavimo igrati bez primljenih golova. Čeka nas ples s favoritima no da bi smo bili prvaci moramo sve pobijediti", zaključio je kapetan Real Madrida.

Linker
24. travanj 2024 19:59