NICE, FRANCE - JUNE 27: Raheem Sterling of England looks on during the UEFA EURO 2016 round of 16 match between England and Iceland at Allianz Riviera Stadium on June 27, 2016 in Nice, France. (Photo by Alex Livesey/Getty Images)
Alex Livesey/Getty Images

Raheem Sterling

TO MU ZAISTA NIJE TREBALO

VIDEO: BAHATA ZVIJEZDA RAZBJESNILA ENGLESKU JAVNOST 'Navijači ti ovo neće nikad oprostiti'

AUTOR:
  • Sportske novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 30.06.2016. u 12:25

 • Nakon ispadanja od Islanda u osmini finala Europskog prvenstva u Francuskoj engleski nogometni reprezentativci vratili su se osramoćeni u domovinu, a otočki mediji očekivano ih 'bombardiraju' sa svih strana.

   

  Dok će engleskim navijačima trebati dugo vremena da 'probave' novu sramotu i razočaranje reprezentacije, engleski reprezentativac Raheem Sterling, koji je žestoko kritiziran zbog svojih očajnih igara, brzo se oporavio od lošeg rezultata i nije se držao uputa svog agenta za odnose s javnošću da se drži pritajeno neko vrijeme.

  Tako je svega par dana nakon ispadanja Engleske na internetu osvanuo video u kojem se Sterling u dresu engleske reprezentacije hvali svojom velebnom i raskošnom vilom s umivaonikom ukrašenom kristalima i srebrnim zahodom.

   

  Pohvalio se Sterling i raskošnom kolekcijom skupocjenih automobila, kao i fotografijama s odmora u Dubaiju, a takvo ponašanje nije najbolje sjelo engleskim navijačima.

  Jedan od njih je putem društvenih mreža poručio: "Zemlja je u žalosti, a on se sunča. Navijači ti ovo nikad neće oprostiti".

   

  Iz drugih medija