Alexei Filippov / REUTERS
URNEBESNI KOMENTARI

'A KAD SMO MI IZGUBILI OD HRVATSKE, SMIJALO NAM SE POLA DRŽAVE!' Englezi likuju nakon 'najsramotnijeg otvaranja kvalifikacija u povijesti'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. ožujak 2019. 12:15

U prvoj utakmici kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2020. godine reprezentacija Škotske potopljena je u Astani, gdje je Kazahstan upisao veliku pobjedu od 3-0.

Britanski mediji još su jučer poraz opisali kao "jedan od najsramotnijih u povijesti škotske reprezentacije", dok danas nad škotskim porazom likuju engleski navijači.

Naime, malo tko je u Engleskoj zaboravio kako su Škoti na Svjetskom prvenstvu u Rusiji u polufinalnoj utakmici uglavnom navijali za Hrvatsku protiv Engleske, što se moglo vidjeti i po brojnim reakcijama na društvenim mrežama.

"Zamislite da cijelo ljeto mašete hrvatskom zastavom, a nakon toga vas Kazahstan razbije 3-0", "Škoti su slavili poraz Engleske u polufinalu Svjetskog prvenstva, a njihova reprezentacija sada gubi 2-0 od Borata i njegovih prijatelja", "Navijali za Hrvatsku protiv Engleske, a sada im njihova reprezentacija priredi ovo, Škotska je čista komedija", samo su neki od zajedljivih komentara na katastrofalan izlet u Kazahstanu...

Linker
25. travanj 2024 08:41