Srdjan Vrancic / CROPIX
CROPIX

JOŠ RAZLOGA ZA SLAVLJE

CIJENA DANIJA OLMA LETI U NEBO! NOVI POTEZ SLAVNOG ŠPANJOLSKOG IZBORNIKA SVE GOVORI O VRIJEDNOSTI NAJVEĆEG DRAGULJA Iz Dinama stiže još veća vijest!

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 14.08.2019. u 14:55

 • Ove srijede slavodobitno su iz redova našeg nogometnog prvaka objavili vijest koja kazuje da su sve godišnje ulaznice GNK Dinamo - rasprodane. Informaciju je modri kolektiv odaslao putem svoje službene web-stranice. U nastavku se pak napominje kako će i dalje za svaku domaću utakmicu određeni kontingent ulaznica biti dostupan u slobodnoj prodaji.

  Po povratku iz Budimpešte, na Dinamovu adresu stigla je poruka odaslana iz Kuće španjolskog nogometa.

  Dani Olmo pozvan je u A-vrstu Furije, odnosno uvršten je na širi popis izbornika Roberta Morena za kvalifikacijske utakmice u kampanji EURO 2020 protiv Rumunjske (Bukurešt, 5. rujna) i Farskih otoka, tri dana kasnije u Gijonu. Konačan, skraćeni popis Moreno će objaviti 30. kolovoza.

  Zagreb, 020819.
Stadion u Maksimiru.
Utakmica 3. kola Hrvatski Telekom Prve lige,
GNK Dinamo - HNK Gorica.
Na fotogrfiji: Nenad Bjelica, Dani Olmo.
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
  Ronald Gorsic / CROPIX

   

  Prvi je to put da se Olmovo ime nalazi na popisu španjolske reprezentacije za neku službenu, natjecateljsku utakmicu. Svakako, poziv dolazi u pravo vrijeme jer Dinamov je Katalonac nakon sjajno odigranog U-21 Europskog prvenstva opet u uzletu forme.

   

  Iz drugih medija