Reuters
I DALJE VRUĆA TEMA

ENGLESKI KAPETAN PROGOVORIO O RUŽNIM SCENAMA IZ PODGORICE 'To je strašno i neprihvatljivo, no mislim da su to moji suigrači podnijeli jako dobro'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. ožujak 2019. 10:09

Visoku 5:1 pobjedu ostvarila je Engleska u Podgorici nad Crnom Gorom, a ni danima nakon 2. kola supine A kvalifikacija za Euro ne stišava se priča o rasističkim povicima domaćih navijača.

Englezi su bili šokirani ponašanjem prema njihovim tamnoputim nogometašima, sve su odlučili prijaviti, a poznato je i kako je disciplinska komisija UEFA-e već pokrenula postupak protiv Crne Gore.

O neprihvatljivim scenama nekoliko dana kasnije progovorio je i engleski kapetan Harry Kane.

"To je strašno i neprihvatljivo. Mislim da su to moji suigrači podnijeli jako dobro te da su bili profesionalni i fokusirani na teren i na svoj posao. Postoje ljudi koji to sada trebaju kazniti, ali mislim da to nije prihvatljivo niti u nogometu, ali niti u bilo kojem drugom dijelu života. Mi smo tim i držimo se zajedno. Nadam se da se to nikad više neće dogoditi, ali ako dođe do toga i ako bi moji suigrači htjeli napustiti utakmicu, ja ću ih podržati", prenose 'otočki' mediji izjave Kanea.

Linker
25. travanj 2024 06:38