Baku, Azerbajdzan, 090919.
Stadion Backell Arena. Kvalifikacijske za Europsko prvesntvo, skupina E, 5. kolo, Azerbajdzan - Hrvatska. Na fotografiji: momcad Hrvatske i Azerbajdzana prije pocetka utakmice
Foto: Damir Krajac / CROPIX
Damir Krajac / CROPIX

NIJE TREBALO NI SUMNJATI

FANTASTIČNA VIJEST ZA VATRENE, PJESMA ĆE SE ORITI ČITAVIM OTOKOM! Ovo bi mogao biti ključan faktor uspjeha Hrvatske, put do nove radosti je lakši

AUTOR:
  • Sportske novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 28.09.2019. u 10:51

 • Iz Hrvatskog nogometnog saveza u petak navečer lansirana je informacija o tome kako su sve ulaznice koje su bile na raspolaganju hrvatskim navijačima za ogled Vatrenih u Walesu, 13. listopada - rasprodane!

  Naravno, nije ni trebalo sumnjati da će se kontingent od oko 1.600 ulaznica kad-tad razgrabiti, ali to je učinjeno u prilično kratkom periodu. Dakle, aktualni će svjetski doprvaci u Cardiffu imati jaku podršku, ne treba dvojiti u to da će i "dvanaesti igrač" dati sve od sebe za novi uspjeh Vatrenih.

  Podsjetimo, izabranici Zlatka Dalića će tri dana ranije odigrati povratničku utakmicu na Poljudu protiv Mađarske, a u završnom kvalifikacijskom kolu za EURO 2020 igrat će se protiv Slovačke na Rujevici u studenom.

  Za Mađare je Poljud bio rasprodan u svega dva dana, a popunjena tribina u Walesu znak je da se Hrvatska uvijek prati ma gdje god igrala.

   

  Iz drugih medija