REUTERS/Aziz Karimov
NISU TO OČEKIVALI

HRVATSKI REPREZENTATIVCI NISU SKRIVALI RAZOČARANJE, VIDA NAJAVIO ISKUPLJENJE U SPLITU 'Poklonili smo im taj bod, ali uvijek smo išli težim putem...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. rujan 2019. 22:53

Hrvatski nogometni reprezentativci nisu skrivali razočaranje nakon remija 1:1 protiv Azerbajdžana u kvalifikacijskom ogledu za Euro 2020. godine u Bakuu. Nakon 4:0 slavlja protiv Slovačke očekivala su se nova tri boda.

Potpuno iskren bio je Domagoj Vida.

"Krenuli smo odlično u utakmicu, imali dvije ili tri mrtve šanse, golman im se razbranio i oni su dobili krila. Zaslužena podjela bodova, ali nećemo praviti drame. Uvijek smo išli težim putem, pa ćemo očito i sada. Idemo sada kući i onda igramo doma s Mađarskom. Tu ćemo se probati iskupiti", rekao je Vida.

Pokušao je Vida objasniti što je nedostajalo.

"Ne bih rekao da nije bilo želje. Da smo zabili za 2:0 možda bi se ponovila Slovačka, ali eto. Znali smo da neće biti lako, jednostavno smo im pokonili taj bod, a mi smo izgubili dva. Mi se ne trebamo opterećivati s drugim rezultatima, moramo gledati samo sebe".

Nakon susreta oglasio se i Borna Barišić.

"Mislim da smo stvarno dobro ušli u utakmicu. Imali smo vodstvo i par dobrih prilika koje smo propustili, ali kasnije smo potegli ručnu i više nije išlo. Našom krivicom Azerbajdžan je počeo dobro igrati i zabili su taj gol. Ovo je zapravo sličilo Mađarskoj. Četiri boda u ove dvije utakmice nije ono što smo očekivali, posebice nakon slavlja protiv Slovačke. Ali gledamo prema naprijed i okrećemo se prema Mađarskoj. U drugom poluvremenuu definitivno nije dobro izgledalo, uvukla se nervoza, ali idemo dalje", rekao je Barišić.

Linker
19. travanj 2024 00:55