REUTERS/Radovan Stoklasa
PROPUŠTENA ŠANSA

'JAKO SAM RAZOČARAN!' SLOVAČKI IZBORNIK NIJE SKRIVAO LJUTNJU NAKON PORAZA 'Da mi je to netko rekao u svlačionici, vjerojatno bih ga izbacio iz ekipe'

Slovaci su porazom na Rujevici ostali u igri za plasman na EURO (treba im pobjeda protiv Azerbajdžana i remi Walesa i Mađarske u zadnjem kolu), ali izbornik Pavel Hapal bio je razočaran. Posebno načinom na koji je njegova momčad ispustila vodstvo i izgubila 3:1 od Hrvatske...
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 17. studeni 2019. 09:04

"Jako sam razočaran jer mogli smo iz ove utakmice dobiti puno više. Igrali smo kako smo se dogovorili. Nije to s naše strane bio otvoren nogomet gore-dolje. Hrvatska je bila malo nervozna, ali primili smo golove kako nismo smjeli - iz kontre. Prvi izravno, a drugi posredno jer nakon kontre bio je korner", komentirao je izbornik Slovačke.

Nezadovoljan je reakcijom Maka za drugi žuti karton:

"Nije to trebao napraviti".

Govorio je o padu u drugom dijelu:

"Nismo htjeli dopustiti Hrvatima kontre, a to nam se baš dogodilo. Nije riječ o neiskustvu, nego nismo imali sreće, pogotovo kod prvog gola gdje se lopta odbila Hrvatskoj. Nakon toga smo se raspali. Hrvatska je doprvak svijeta i bila je prejaka".

Stoper Denis Vavro je ponovno griješio:

"On je mlad, a nisam siguran bi li netko drugi odigrao bolje ili gore", kazao je Hapal dodajući da su i neki drugi podbacili:

"Pitao sam igrače vjeruje li netko da ne možemo ići na Euro, nitko nije digao ruku. Da jest, vjerojatno bih ga izbacio iz ekipe. Mi vjerujemo, a vidjet ćemo rasplet, na nama je da dobijemo Azerbajdžan".

Linker
25. travanj 2024 22:50