REUTERS
OPĆI RASPAŠOJ

KAD JE SVE PROPALO, VELIKA ZVIJEZDA BIH ČUDESNO OZDRAVILA! Jedna situacija zorno pokazuje kakve probleme u svlačionici ima Robert Prosinečki

Piše: Igor MarinovićObjavljeno: 19. studeni 2019. 16:58

Dalo bi se raspravljati danima kolika je krivica Roberta Prosinečkog za neuspjeh u kvalifikacijama, a koliko je do igrača, do njihovih limita ili koliko se štede kada ne igraju u klubovima.

Prvi na udaru bi trebale biti najveće zvijezde. Sead Kolašinac je već jednom propustio okupljanje zbog 'ozljede', iako je par dana ranije odigrao 90 minuta za Arsenal, a sada je dobio poštedu puta u Lihtenštajn zbog ozljede zadnje lože.

Također, nakon utakmice s Italijom NS BiH objavio je kako je Miralem Pjanić ozlijeđen i veznjak Juventusa odmah u nedjelju produžio je u Torino. Tamo su ga pregledali Juventusovi liječnici koji su ustanovili da Pjanić - nije ozlijeđen.

Soccer Football - Euro 2020 Qualifier - Group J - Bosnia and Herzegovina v Finland - Bilino Polje Stadium, Zenica, Bosnia and Herzegovina - October 12, 2019  Bosnia and Herzegovina's Miralem Pjanic celebrates scoring their second goal with Armin Hodzic  REUTERS/Dado Ruvic
REUTERS/Dado Ruvic

Pjanić ionako ne bi igrao protiv Lihtenštajna, ali i ovaj slučaj ukazuje na to koliko u reprezentaciji ima discipline, odnosno koliko se povlađuje pojedincima.

Linker
23. travanj 2024 08:04