Screenshot

BIZARNA REAKCIJA

NAJČUDNIJA IZJAVA NAKON UTAKMICE HRVATSKE I WALESA: SLAVNI IZBORNIK OBJASNIO KONTROVERZNU SITUACIJU 'Bila je to zapravo - gluma

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 14.10.2019. u 08:33

 • Trenutak koji je zabrinuo navijače u Cardiffu u sinoćnoj kvalifikacijskoj utakmici Walesa i Hrvatske (1:1) za plasman na Euro 2020. godine svakako je bio kada je Daniel James ostao ležati na travnjaku nakon sudara s Domagojem Vidom.

  Krilni igrač Manchester Uniteda i velške reprezentacije dobio je neugodan udarac i ostao je nepomičan na travnjaku, te je igra nakratko i prekinuta. Ostao je ležati i James, ali se on ubrzo pridigao.

  "Osjećam se dobro. Dobio sam udarac u glavu, ali nisam nokautiran. Znali smo da će biti teško. Dobro smo započeli iako smo rano primili gol, ali povratnički gol pokazao je karakter. Na kraju smo pokazali kakva smo sjajna momčad", objasnio je James.

  Soccer Football - Euro 2020 Qualifier - Group E - Wales v Croatia - Cardiff City Stadium, Cardiff, Britain - October 13, 2019 Wales' Daniel James down injured as referee Bjorn Kuipers gestures Action Images via Reuters/Andrew Couldridge - RC16211C8EE0
  Reuters/Andrew Couldridge

   

  Taj je trenutak i to na zanimljiv način komentirao velški izbornik Ryan Giggs.

  "James je pao i ostao je ležati. Bila je to zapravo gluma. Liječnička služba je ušla na teren, a on se osjećao dobro. Na poluvremenu smo ga testirali i on je sve prošao", objasnio je Giggs, čiju je izjavu Daily Mail okarakterizirao 'bizarnom'.

  CARDIFF, WALES - OCTOBER 13: Daniel James of Wales lies on the ground after colliding with Borna Barisic of Croatia during the UEFA Euro 2020 qualifier between Wales and Croatia at Cardiff City Stadium on October 13, 2019 in Cardiff, Wales. (Photo by Alex Davidson/Getty Images)
  Alex Davidson/Getty Images
   

  Kako bilo, susret je nastavljen nakon par minuta pauze, James se pridigao i odigrao svih 90 minuta.

  Iz drugih medija