CROPIX
METEORSKI USPON

NOVI CENTARFOR HRVATSKE ODUŠEVLJEN DOČEKOM U REPREZENTACIJI 'Osjećaj je stvarno poseban, igrati s najboljim svjetskim nogometašima...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. ožujak 2019. 12:02

Bruno Petković vinuo se kao meteor u Dinamu, od igrača koji prije desetak mjeseci nije znao gdje će nastaviti karijeru i što će biti s njegovom igračkom budućnošću pretvorio se u hit u Dinamu, da bi mu Zlatko Dalić protiv Azerbajdžana na otvaranju EURO kvalifkacija dao šansu da debitira za reprezentaciju od prve minute.

Dalić je tražio od Petkovića da se potvrdi prije nego što mu je dao konačan poziv u nacionalnu vrstu, no kad ga je uveo u kadar jasno je kazao: “On može pomoći Hrvatskoj.”

Centarfor Dinama je opravdao povjerenje, dobio je pohvale i izbornika i suigrača, a nakon utakmice je iznio svoje prve dojmove o debiju.

"Primarni je cilj bio tri boda i moramo biti zadovoljni što smo to ostvarili. Da smo mogli mirnije, mogli smo, ali svaka čast i njima, jer su bili maksimalno angažirani i zatvoreni. Zadovoljan sam, presretan sam, debitirao sam i nadam se da će biti još više ovakvih utakmica", rekao je Petković i dodao:

Damir Krajac / CROPIX
CROPIX

"Ponosan sam na svoj radi i sve što mi se sada dešava nije slučajno. Osjećaj je stvarno poseban igrati s najboljim svjetskim nogometašima. Nadam se da će biti što više minuta. Ne znam je li bilo ljudi koji su sumnjali, koji su mislili da sam tu slučajno. Lagao bih kad bih rekao da se nisam vidio u reprezentaciji. Vidio sam se, ali možda ne tako brzo. Na meni je da se dokažem, da slušam što mi izbornik kaže, a za ostalo ćemo vidjeti. Dečki su me jako dobro primili. Atmosfera je opuštena. Vidi se da ta klapa nije slučajno postigla ono što je postigla. Dečki imaju klasu i drago mi je da sam dio momčadi. Drago mi je i da publika prepoznaje moj angažman. Svaki igrač je presretan kad dobije ovakav aplauz", zaključio je Petković.

Rezultati by SofaScore

Linker
17. travanj 2024 01:29