Split, 040919.
Splitskom Prometu sluzbeno su isporucena 34 nova autobusa. Autobusi su parkirani pred stadionom na Poljudu, a tijekom jutra slijedila je sluzbena svecanost primopredaje.
Foto: Sasa Buric / CROPIX
CROPIX

MAKNUT ĆE SE OD SVEGA

POTPUNA EVAKUACIJA: VODSTVO HAJDUKA, KOMPLETNO OSOBLJE, PRVA MOMČAD, JUNIORI I KADETI NAPUSTILI POLJUD Svi zaposleni dobili tri dana slobodno

AUTOR:
  • Zdravko Reić,
  • Jutarnji list

 • OBJAVLJENO:
 • 07.10.2019. u 16:12

 • Vodstvo Hajduka s kompletnim osobljem odlučilo je evakuirati se sa svojeg stadiona na Poljudu.

  Kao što je poznato prva će momčad na mini-pripreme od utorka do petka na Brač, u Postiru, druga momčad će se skloniti na igralištu Omladinca u obližnjem Vranjicu, a što će biti s juniorima, kadetima i drugim sastavima iz akademije, gdje će oni trenirati nije poznato, ali će vjerojatno utočište potražiti na terenima Dalmatinca u blizini, gdje radi jedna škola nogometa.

  Na taj način ljudi iz Hajduka žele pokazati kako oni nemaju baš nikakve veze s organizacijom utakmice Hrvatska - Mađarska, tako da su svi zaposleni dobili tri dana slobodno.

  U ovom trenutku otkako se saznalo o prijeporima oko sastavljanja popisa za počasne ulaznice na svečanoj tribini stadiona, posebno je pitanje, baš intrigantno, hoće li bilo tko od vodstva i članova Nadzornog odbora uopće doći na utakmicu naše reprezentacije, makar kao obični gledatelji.

  To je preteško pitanje, kao što je neizvjesno hoće li u hotelu Pastura u četvrtak navečer igrači Hajduka zajednički gledati izravni televizijski prijenos iz Splita, ili će možda trener Damir Burić baš u večernjim sati odrediti termin za neki trening, odnosno igračima dati slobodno da eventualno u svojim sobama prate prijenos.

  Iz drugih medija