Split, 101019. Stadion Poljud.
Kvalifikacijska utakmica 7. kola za UEFA Euro 2020 izmedju Hrvatske i Madjarske.
Na fotografiji: slavlje igraca i navijaca nakon pobjede Hrvatske, Bruno Petkovic, Luka Modric, Domagoj Vida, Tin Jedvaj.
Foto: Duje Klaric / CROPIX
Foto: Duje Klaric / CROPIX

PALA ODLUKA

POZNATO GDJE ĆE HRVATSKA IGRATI UTAKMICU ODLUKE PROTIV SLOVAČKE U HNS-u odlučili stati na kraj nagađanjima o ideji koja je podijelila čitavu Hrvatsku

AUTOR:
  • Sportske novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 16.10.2019. u 13:03

 • Hrvatski nogometni savez ovim putem želi okončati nagađanja o mogućoj promjeni domaćinstva utakmice protiv Slovačke te potvrđuje kako će odlučujući susret za odlazak na EURO 2020. biti odigran 16. studenoga na stadionu HNK Rijeka, kao što je prvotno i odlučeno, stoji na službenoj stranici HNS-a.

  Kao što je Izvršni odbor HNS-a odlučio na sjednici održanoj 11. srpnja ove godine, utakmica Hrvatska - Slovačka u sklopu Europskih kvalifikacija za EURO 2020. godine bit će odigrana u Rijeci. Podsjetimo, hrvatskoj reprezentaciji potreban je bod u toj utakmici kako bi osigurala plasman na Europsko prvenstvo.

  Imajući u vidu izuzetnu važnost utakmice, rukovodstvo HNS-a razmotrilo je opciju igranja na većem stadionu koji bi mogao odgovoriti očekivano velikom interesu navijača Hrvatske. Ipak, ostalo se pri ranije zauzetom stavu da će kvalifikacije biti odigrane u četiri najveća hrvatska grada te će nakon Zagreba, Osijeka i Splita svjetske doprvake u ovom ciklusu dočekati i Rijeka.

  Jedinstven je stav HNS-a da će reprezentacija u Rijeci imati idealne uvjete za pripreme za utakmicu te sjajnu podršku na stadionu HNK Rijeka.

  Iz drugih medija