Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX
POVODOM TRAGEDIJE

SLOVACI OD UEFA-E TRAŽILI I DOBILI POSEBNO DOPUŠTENJE Stigle važne informacije za sve navijače, jedan potez znači prekršajni postupak

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 16. studeni 2019. 14:54

Slovački nogometaši dobili su UEFA-ino dopuštenje da na Rujevici istrče s crnim florom na dresu.

Naime, u srijedu, 13. studenoga, u teškoj prometnoj nesreći kod Nitre, kad se prevrnuo autobus, poginulo je 12 ljudi, među njima je bilo i djece, a neki su još u životnoj opasnosti. Utakmice u većini sportova u Slovačkoj zadnjih dana počinju minutom šutnje. Slovački savez izrazio je sućut obiteljima poginulih, a u spomen na njih nosit će crni flor na dresu.

Podsjećamo, sinoć su se na veliku tragediju u Slovačkoj referirali i njihov izbornik Pavel Hapal i veznjak Marek Hamšik.

"Nakon što smo saznali za tragediju u srijedu, nastala je velika nesreća u reprezentaciji" - kazao je Hapal.

"Pokušat ćemo odigrati što bolju utakmicu da se Slovačka plasira dalje, ali puno je važnije zdravlje i nadam se da će svi preživjeli oporaviti se od ozljeda", dodao je Hamšik.

Važne obavijesti za navijače

Sve ulaznice su personalizirane i kao preduvjet za ulazak na stadion potrebno je uz ulaznicu predočiti i važeći osobni dokument (osobna iskaznica ili putovnica). Sukladno Uvjetima kupnje ulaznica, osobama kojima se pri nadzoru osobni podaci ne slažu s podacima na ulaznici bit će zapriječen ulaz na stadion te će im ulaznice biti poništene bez prava na povrat novca, a kako su sukladno zakonskim propisima u prekršaju napominjemo da mogu biti zadržani i predani policiji na nadležni prekršajni postupak.

Svaka osoba prilikom ulaska na stadion pa do završetka utakmice mora posjedovati ulaznicu i koristiti sjedalo označeno na ulaznici. Sve osobe bez pravovaljane ulaznice kao i osobe zatečene u sektoru/dijelu stadiona za koji ne posjeduju pravovaljanu ulaznicu će zbog počinjenog prekršaja biti udaljene sa stadiona i predane policiji na nadležni prekršajni postupak. Navijači koji su ulaznice kupili kod preprodavača, odnosno na crnom tržištu, neće moći ući na stadion i bit će im oduzete bez prava na povrat novca.

Linker
22. travanj 2024 23:58