RIJEKA, CROATIA - OCTOBER 12: A general view through a fence into the stadium prior to the UEFA Nations League A Group Four match between Croatia and England at Stadion HNK Rijeka on October 12, 2018 in Rijeka, Croatia. The match is due to be played behind closed doors. (Photo by Michael Regan/Getty Images)
Michael Regan/Getty Images

NEĆE BITI POMOĆI

SLOVAKE NE OČEKUJE JEDAN, VEĆ DVA POTOPA 'Nažalost, morat ću ih razočarati! Nije da sam ja kriva, ja samo prenosim ono što će se u subotu dogoditi!'

AUTOR:
  • Sportske novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 15.11.2019. u 09:55

 • Pogledi navijača na Rujevici morat će, nažalost, možda više za vrijeme utakmice Hrvatske i Slovačke biti upereni ka nebu nego na teren. Kiša, neumorna riječka kiša mogla bi stvarati brojne probleme. Ne igračima, jer u riječkom nogometnom kampu travnjak je "tip-top", već samo gledateljima, i to na one tri tribine (sjever, jug, istok) koje nisu natkrivene.

  Da će kiše u subotu svakako biti, za Novi list je potvrdila meteorologinja iz riječkog Pomorskog meteorološkog centra, Danijela Vlašić:

  - Preduhitrilo vas je već puno navijača, svi žele čuti dobru prognozu, ali na njihovu žalost morala sam ih razočarati, kao i sve one koji se budu dalje raspitivali. U subotu se u vremenu odigravanja utakmice na Rujevici očekuje intenzivna kiša koja će se od sredine dana prema večeri pojačavati - kaže Vlašić.

  Uzalud je riječka meteorologinja pregledavala brojne prognostičke modele ne bi li smanjila mogućnost pogreške. A to naravno, nije sve. Jer uz kišu bit će i vjetra. I to dosta jakog.

  - Bit će i vjetra. Tijekom dana se očekuje slaba bura, a onda će opet početi jačati jugo, iako neće biti tako intenzivno kao u južnim krajevima. Dok kod nas stigne jugo, utakmica će već završiti - nastavlja Vlašić, a onda se malo i šali:

  - Joooj, vjerojatno će sad svi navijači mene napasti, ali nisam ja kriva, ja samo prenosim atmosferske prilike. Ajmo reći ovako: kiša će potopiti Rujevicu, a Hrvatska će potopiti Slovačku i sve smo riješili, ha, ha, ha... - zaključila je Danijela Vlašić.

  Iz drugih medija