CROPIX
NAJVAŽNIJA VIJEST

STIGLE PRVE INFORMACIJE O OZLJEDI LUKE MODRIĆA Evo što kažu u našem taboru nakon prvog pregleda; BREKALO ZADOVOLJAN 'Ovo je dobar rezultat!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. listopad 2019. 01:16

Luka Modrić, čini se, ipak nije teže ozlijeđen. Prema prvim vijestima iz Cardiffa, kapetan Vatrenih dobio je žestok udarac, ali bi navodno trebao biti spreman za nekoliko dana. To je ipak bila najvažnija vijest nakon 1:1 protiv Walesa.

Josip Brekalo je dobio priliku za igru od prve minute utakmice, a sjajnim driblingom je sudjelovao u akciji kod pogotka Nikole Vlašića u 9. minuti.

Brekalo je bio jedan od aktivnijih igrača Hrvatske na utakmici, a u prvom komentaru nakon utakmice nije bio nezadovoljan rezultatom.

„Znali smo da je ovo Walesu posljednja šansa ostane u igri za Euro. Mi smo zabili rani pogodak što možda i nije bilo dobro za nas jer smo se nakon toga malo povukli, pa smo i primili taj nesretni gol nakon što je bio prekršaj na Mateu”, rekao je Brekalo za Novu TV i dodao:

„Imali smo do kraja utakmice još poneku polupriliku da pobijedimo, ali najvažnije je da nismo poraženi i da smo ostali prvi na tablici. Sada smo u prilici da u posljednoj utakmici osiguramo Euro. Ovo je ipak dobar rezultat za nas.”

I Nikola Vlašić je istaknuo kako je Wales bio težak protivnik.

„Oni su jako dobro stajali u obrani. Bili su jako uski, dobro su znali kako mi igramo, čini se da su dobro proučili tu našu pobjedu. Nakon 1:0 smo se malo povukli. Njima je bila jako važna utakmica, znali smo da će ići na pobjedu i tu smo čekali našu priliku.”

Jedini strijelac za Hrvatsku se složio da Hrvatska u napadu nije izgledala dobro kao u nekim prethodnim utakmicama.

„Nismo imali neku previše izrazitih šansi kao u nekim drugim utakmicama kada bi stvorili po 5-6 prilika u jednom poluvremenu. To je i cijela momčad svjesna, ali ni Wales nije bio lak protivnik. Oni se nisu došli nadigravati s nama jer znaju da smo u toj situaciji mi u prednosti”, rekao je Vlašić.

Linker
16. travanj 2024 16:26