Foto: Ante Cizmic / CROPIX
KAKAV SKOK

TOTALNI ZAOKRET ZA TROJICU VATRENIH Lani se o tome nisu usudili ni sanjati: Danas reprezentativci, a evo što su radili prije godinu dana

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 14. listopad 2019. 16:23

Prošle godine u reprezentativnoj stanci u listopadu, Hrvatska je 12. dana u mjesecu igrala na Rujevici protiv Engleske u Ligi nacija (0:0), a tri dana poslije igrala prijateljski susret protiv Jordana.

A Dinamo je 13. listopada, dakle, točno godinu dana prije sinoćnjeg susreta u Cardiffu, uveličao 100. rođendan NK Daruvar. Modri su pobijedili 10:0, a četiri je pogotka zabio - Bruno Petković.

Koja promjena u godinu dana, od igrača/strijelca na revijalnim dvobojima do prvog napadača Hrvatske u odlučujućoj utakmici u borbi za Euro.

U tom su susretu u Daruvaru igrali i Dino Perić i Mislav Oršić, još dvojica koji su dio Vatrenih, a koji se prije godinu dana o tome nisu usudili ni sanjati.

Bale sudjelovao u svih 20 zadnjihdomaćih golova

Gareth Bale čovjek je oko kojeg se sve vrti u reprezentaciji Walesa, vidjeli smo to dobro i u sinoćnjem dvoboju u kojem je samo nastavio svoj nevjerojatni niz.

Od posljednjih 20 postignutih pogodaka Walesa na domaćem travnjaku Bale je sudjelovao u - svih 20! Zabio je 16 puta, a u četiri je navrata bio dodavač. Uistinu nevjerojatna serija najboljeg strijelca u povijesti reprezentacije Walesa, koji je za Cymru zabio 33 gola. Drugi na toj listi je Ian Rush s 28 pogodaka.

Linker
22. travanj 2024 07:31