Foto: Ante Cizmic / CROPIX

12 GRADOVA DOMAĆINA

U ISČEKIVANJU ŽDRIJEBA! EVO GDJE MOŽETE PRATITI DANAŠNJI PLES KUGLICA U BUKUREŠTU Vatreni smješteni u drugu jakosnu skupinu, prijete velikani

AUTOR:
    • Sportske novosti

  • OBJAVLJENO:
  • 30.11.2019. u 11:32

  • U subotu u 18 sati u Romexpou u Bukureštu bit će održan ždrijeb skupina Europskog nogometnog prvenstva 2020. godine na kojem će nastupiti i hrvatska reprezentacija.

    Svjetski doprvaci smješteni su u drugu jakosnu skupinu, a kako će ždrijeb biti 'poludirigiran' već sada se zna da će "Vatreni" igrati u jednoj od skupina u kojoj su nositelji Italija, Engleska, Njemačka ili Španjolska.

    EURO će se održati od 12. lipnja do 12. srpnja iduće godine, a UEFA je u čast 60. obljetnice održavanja prve europske smotre, odlučila da se ovaj EP igra diljem "Starog kontinenta", točnije u čak 12 gradova u 12 zemalja.

    Nov 19, 2019; Calgary, Alberta, CAN; Calgary Flames head coach Bill Peters during interview after the game against the Colorado Avalanche at Scotiabank Saddledome. Mandatory Credit: Sergei Belski-USA TODAY Sports - 13688931
    SN

    Prijenos ždrijeba ovog puta možete gledati na HTV1 koji je nedavno objavio kako je otkupio prava na prijenose utakmice s Eura. Osim na HTV-u prijenos ždrijeba moći ćete pratiti putem internetske stranice HRTi kao i na portalu Uefa.tv.

    Iz drugih medija