Cropix / Screenshot
LUDILO U DALMACIJI

VIDEO: POGLEDAJTE ČUDESNU ATMOSFERU ISPRED STADIONA Poljud okupan kockicama, stigli i protivnički navijači, pogledajte privođenje Mađara!

Piše: Jutarnji ListObjavljeno: 10. listopad 2019. 21:30

UŽIVO:

19.20 - Oko tisuću mađarskih navijača stiglo je pod budnom paskom policije na Poljud. Gostujući fanovi prepraćeni su od Spaladiuma do Poljuda, a jedan je navodno i uhićen. Razlog je navodno bilo bacanje petarde.

18:45 Ovo je atmosfera ispred popularnog spltskog kafića Treće poluvrijeme

Dražen Antolić

18:40 Još malo atmosfere ispred Poljuda.

18:35 Ludilo je i u Zrinsko-frankopanskoj ulici.

Video: Dražen Antolić

18:30 A sad pogledajte ovo! Poljud, dva i pol sata prije utakmice.

18:20 Hrvatski navijači upravo su krenuli s Rive prema Poljudu.

Video: Dražen Antolić

18:15 Pogledajte kako izgleda priprema policije za osiguranje večerašnje utakmice.

Video: Božidar Vukičević / CROPIX

18:00 Ne prestaje pjesma navijača u Splitu. U stvari, ono pravo tek počinje.

Video: Davorin Olivari

17:10 - Posljednji su put Vatreni pred punim tribinama Poljuda službenmu utakmicu igrali prije osam godina. U Splitu su danas, barem zasad i barem na ulicama, prevladali oni koji vole hrvatsku reprezentaciju. U jednom trenutku stigla je vijest da se večeras sprema neobični diverzantski napad na Poljud. Reakcija je bial tipično splitska... OPŠIRNIJE PROČITAJTE OVDJE.

16:50 U Splitu osim velike navijačke vojske trenutno "caruje" i ona sigurnosna. Policija budno pazi na svaki detalj...

16:40 Ovo su posebni trenuci. "Bit ćeš moja ili ničija", zapjevala je skupina naših navijača.

Video: Tomislav Juranović / Jutarnji list

16:35 Nema stajanja, kažu, gorjet će večeras Poljud od navijačkog zanosa i pjesme. Nek bude tako, nek "dvanaesti igrač" vodi Hrvatsku do pobjede.

Video: Dražen Antolić

16:30 Još malo atmosfere iz Splita.

Video: Davorin Olivari

16:25 Na naplatnim kućicama na ulasku u Split vlada velika gužva

Sportske novosti

Sportske novosti

16:20 Kakva će to biti ludnica večeras na Poljudu. Ako je suditi po navijačkim pjesmama koje se pjevaju već sada, Mađare čeka pravi pakao. Evo nam snimke ispred splitske konobe Marul. Tamo se zabavljaju Slavonci.

Video: Dražen Antolić

16:00 U Splitu pet sati do utakmice vlada prava navijačka groznica.

Video: Tomislav Juranović / Jutarnji list

14.35 Nekoliko sati uoči utakmice je od policije na terenu dobila posljednje informacije o stanju sigurnosti u gradu te mjerama koje poduzimaju kako bi se susret reprezentacija Hrvatske i Mađarske odvio bez većih incidentata.

Paško Ugrina, voditelj Operativno komunikacijskog centra PU kazao je, kako prenosi Slobodna Dalmacija, da je stanje javnog reda i mira zadovoljaće, sukladno planu i procjeni Policijske uprave.

- Ne bilježimo sigurnosno interesantna događanja niti sukobe navijačkih sukoba. Indikativno je velik broj neorganiziranih dolazaka mađarskih navijača na naše područje koji su smješteni u u Fan zoni kraj Spaladium arene - na uvodu je obavijestio novinare Ugrina.

Trenutno je pred Spaladium arenom okupljeno oko šest stotina gostiju iz Mađarske koji su došlo bodriti svoju reprezentaciju.

14:30 Navijačke fotografije pristižu iz Splita. Sve se polako priprema za veliku utakmicu. Grad je prepun navijača.

14.00 Za hrvatske navijače koji dolaze iz raznih krajeva države i inozemstva bitna je informacija da već na izlazu s autoceste mogu očekivati kontrole dokumenta, čak i pregled vozila. To je stvar procjene policije. Aktivirali su se i Uvijek vjerni, dobili su od HNS-a kontingent ulaznica, spominje se 400. Najavili su posebnu dekoraciju.

13.15 Hrvatski navijači polagano se zagrijavaju za večerašnju utakmicu protiv Mađarske na Poljudu, a na Rivi smo uhvatili i skupinu koja će zdušno navijati za Ivana Rakitića

Dražen Antolić

-------------------------------------------------------------------------

Linker
15. travanj 2024 19:38