Foto: Vlado Kos / CROPIX
OVO BI MOGLO BITI PRESUDNO

VELŠANI U PROBLEMIMA UOČI DVOBOJA S VATRENIMA! JOŠ SE NE ZNA ŠTO JE S GLAVNOM ZVIJEZDOM Probleme osjetio i ključni igrač, vrijeme ne radi za Giggsa

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. listopad 2019. 00:55

Velški nogometni reprezentativci već su se okupili, a i odradili njihov prvi trening u nacionalnom kampu. Pripreme su morale biti što dulje, jer najprije valja ići u goste Slovacima u Trnavu, a potom se na kraju ovoga tjedna "pozabaviti" aktualnim svjetskim doprvacima. Izabranici Ryana Giggsa nemaju puno vremena, a ni igrački kadar nije kompletan.

Njihova glavna zvijezda, Gareth Bale ipak jest odradila prvi trening s reprezentacijom, iako je u susretu protiv Granade bilo problema s čini se ipak lakšom ozljedom. Već se zna da na Vatrene neće dulje ozlijeđeni Brooks, a tri igrača propustila su prva vježbanja u ponedjeljak. To su Daniel James, mladi ofanzivac Manchester Uniteda, kao i Harry Wilson. Obojica su za njihove klubove odradila teške utakmice u Premier ligi. Nema zasad ni Toma Lawrencea, ali napadač Derby Countyja trebao bi biti spreman za utakmice.

Veliko je pitanje što će biti s Aaronom Ramseyjem. Ako i ne bi igrao u studenome, ne bi to bilo ništa novo s obzirom na činjenicu da za reprezentaciju nije nastupao od studenog prošle godine, ali... Otkako je stigao u redove Juventusa igra jako dobro. Nije ulazio u derbiju s Interom, dapače, na rastrčavanju za vrijeme poluvremena osjetio je aduktor.

Velški će se medicinski tim nastojati potruditi da ga osposobi za ključne duele, a u slučaju da se to ne dogodi, Hrvatska će imati jedan problem manje.

Linker
24. travanj 2024 13:28